UITNODIGING VOOR ALLE GEMEENTELEDEN

Als Protestantse gemeente Uden-Veghel zijn we verenigd in een regionaal samenwerkingsverband genaamd “Sage ” (afkorting van SAmenwerkende GEmeenten). De gemeenten die hierin participeren zijn: Oss, Grave, Lithoijen, Ravenstein, Uden-Veghel, Gennep en Boxmeer.

De gemeenten proberen samen te werken waar dat mogelijk is. Eén van de activiteiten is de jaarlijkse regioviering op Hemelvaartsdag. De regionale samenwerking en de ontmoetingen die daaruit voortvloeien worden zeer gewaardeerd omdat er een inspirerende en bemoedigende werking vanuit gaat.

Daarom wordt u van harte uitgenodigd voor de Sage bijeenkomst die binnenkort in Grave gehouden zal worden. Het thema van de bijeenkomst is: ” Laat zien wat je bezielt ” – missionair werk: Waarom, wat en hoe? “.

Samen willen we nadenken over de vraag hoe wij in onze regio gestalte zouden kunnen geven aan missionair werk (zie voor wat dit inhoudt het artikel in het Klankbord). Belangrijk doel van de bijeenkomst is ook de ontmoeting van gemeenteleden van de verschillende deelnemende gemeenten.

Programma:

  • lnleiding door ds. Nynke Dijkstra-Algra
  • Brainstormen in groepen
  • High tea
  • Korte vesper

Datum: zondag 5 november, van 14.00 – 17.00 uur

Plaats: Protestantse kerk, Bagijnenstraat 1, Grave

S.v.p. aanmelden bij [email protected]

Share This