Op donderdag 8 februari willen we samen gaan kijken naar de cabaretvoorstelling “Mozes”  van Helmert Woudenberg, in de Verkadefabriek in Den Bosch.
Daarna kunnen we in het café nog iets drinken en van gedachten wisselen over de voorstelling.

Dit bezoek wordt georganiseerd door de kerkgroep Vorming & Toerusting.

Als je je nog niet hebt aangemeld, maar wel nog graag mee zou willen: stuur even een bericht naar [email protected]. Dan probeert Petra om nog extra kaarten te bestellen.
Prijs €17,50

Toelichting:

Helmert Woudenberg buigt zich in zijn vijftiende solo over het verhaal van Mozes: de man die met zijn volk op de vlucht sloeg, op zoek naar een betere toekomst.

Na zijn indrukwekkende programma’s over o.a. Pim Fortuyn en Adolf Hitler buigt Helmert Woudenberg zich in zijn vijftiende solo over het verhaal van Mozes: de man die met zijn volk op de vlucht sloeg, op zoek naar een betere toekomst. Mozes zet de hoogstnoodzakelijke volksverhuizingen die zich vandaag de dag afspelen in het perspectief van een bijbels verhaal. Hoe is het om huis en haard te moeten verlaten, een onzekere toekomst tegemoet? Een verhaal over rampspoed en ontberingen, maar ook over vrijheid, hoop en verandering.

Abonneer je!

Abonneer je op de laatste berichten en krijg deze automatisch per e-mail toegestuurd!

Volg ons

Share This