30 januari10:00 - 11:00

Vanwege de op 18 december door de overheid afgekondigde coronaregels en de aanbevelingen van de Protestantse Kerk zullen we de kerkdiensten in ieder geval tot 15 januari 2022 geen fysieke kerkdiensten houden. Waar mogelijk verzorgen we online vieringen.

Voorganger: ds. Laseur, Wamel
Bijzonderheden: 4e zondag van Epifanie

Naast online vieringen via het YouTube kanaal van onze gemeente zijn er ook verschillende online vieringen in de regio:

We collecteren niet tijdens kerkdiensten, maar digitaal.
Je kunt je giften rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer NL45 INGB 0001 1210 15 van Diaconie Uden-Veghel. Graag onder vermelding van de bestemming.
De 1ste collecte is bestemd voor Kerk in Actie: Jeugdwerk (JOP) en de 2de collecte voor onze kerk. Meer informatie vind je hieronder.

Kerk in Actie: Jong Protestant – Interactief aan de slag met de Bijbel

Elk jaar strijden jongerengroepen uit heel Nederland voor de hoogste score bij Sirkelslag, een interactief Bijbelspel van Jong Protestant, de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk. De groepen spelen het spel vanaf hun eigen locatie en staan online met elkaar in verbinding. Bij Sirkelslag staan altijd een Bijbelverhaal en vaak ook diaconale thema’s centraal. Jongeren gaan zo op een ongedwongen manier met geloofsonderwerpen aan de slag. Voor kerken is Sirkelslag een mooie kans om hen betrokken te houden.
Meer informatie op kerkinactie.nl

Datum: