• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst Uden

12 juli10:00 - 11:00

Voorganger: Mevr. S. Floor

Bijzonderheden: aanmelden bij de scriba (06 22 485 534 of via email marianmetselaar@gmail.com)
We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat aanmelden voor deze viering verplicht is. Gezondheid van jezelf en je directe naasten is de voorwaarde om mee te kunnen doen. Dus blijf bij (lichte) verkoudheidsklachten of een zieke naaste thuis. We houden 1,5 meter afstand, nemen de jas mee de kerk in,  gaan bij hoge uitzondering naar het toilet en drinken na afloop geen koffie.

Collecte: Bij de uitgang staan 2 schalen met de tekst 1ste collecte en 2de collecte. De 1ste collecte is bestemd voor diaconaat buitenland en de 2de collecte voor de kerk.

U bent van harte welkom, maar wel onder corona-restricties.

Aanmelding kerkdienst Uden 12-07-2020

VÓÓR zaterdag 11  juli bij de scriba via marianmetselaar@gmail.com of telefonisch 06 22 485 534.
U krijgt dan een nummer dat correspondeert met een stoel in de kerk.

* Verplicht veld! Indien u niet alle velden aanvinkt wordt uw aanmelding NIET verstuurd

Datum:
Tijd: