Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst Uden

24 oktober10:00 - 11:00

Voorganger: ds. R. Fechner, Maarsbergen

Bijzonderheden: Wereld voedsel dag, 6e zondag van de herfst

We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat we je vragen om je komst aan te melden.
We houden gepaste afstand, desinfecteren de handen, gaan bij hoge uitzondering naar het toilet en drinken na afloop koffie.

Gezondheid van jezelf en je directe naasten is de voorwaarde om mee te kunnen doen. Dus blijf bij (lichte) verkoudheidsklachten of een zieke naaste thuis.

Aanmelding kerkdienst Uden 24-10-2021

Hebt u hulp nodig bij het aanmelden? Bel dan 06 29 408 086 (Susanne).

* Verplicht veld! Indien u niet alle velden aanvinkt wordt uw aanmelding NIET verstuurd

Collecte

We collecteren weer tijdens kerkdiensten. Bij de uitgang staan 2 schalen met de tekst 1ste collecte en 2de collecte. De 1ste collecte is bestemd voor Kerk In Actie – Diaconaat Buitenland, Indonesië en de 2de collecte voor de Kerk. Hieronder aanvullende informatie.

Kerk In Actie – Diaconaat Buitenland, Indonesië

Het valt niet mee om boer te zijn op het Indonesische Zuid-Sumatra. Veel boeren zijn arm omdat hun grond niet genoeg oplevert. Daarnaast lopen ze het risico om door grote bedrijven of door de overheid van hun land verdreven te worden. Met steun van Kerk in Actie helpt de kerk deze boeren – in groepen – met duurzame landbouw die meer oplevert, met spaar- en kredietgroepen en met trainingen die leren hoe ze voor hun rechten moeten opkomen. Meer informatie vind je op www.kerkinactie.nl/boerenindonesie

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Samen-op-Weg kerk in Uden
Schepenhoek 157
Uden, 5403 GA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Scriba
E-mail:
kerkenraad@sowkerk-uv.nl