Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst Veghel

19 september10:00 - 11:00

Voorganger: dr. H.A Post, Veenendaal

Bijzonderheden: 1e zondag van de herfst

Aanmelden is verplicht, via onderstaand formulier.

We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Gezondheid van jezelf en je directe naasten is de voorwaarde om mee te kunnen doen. Dus blijf bij (lichte) verkoudheidsklachten of een zieke naaste thuis. We houden 1,5 meter afstand, desinfecteren de handen, gaan bij hoge uitzondering naar het toilet en drinken na afloop koffie als het weer dat toelaat.

Er is geen Kindernevendienst en geen Tienerkerk

Wij vragen je de aanwijzingen van de coördinatoren (te herkennen aan rode hesjes met de tekst HOUD MOED, HEB LIEF) op te volgen.

Aanmelding kerkdienst Veghel 19-09-2021

VÓÓR donderdag 16 september 22.00 uur via het formulier hieronder.

Hebt u hulp nodig bij het aanmelden? Bel dan 06 51 070 383 (Andree).

* Verplicht veld! Indien u niet alle velden aanvinkt wordt uw aanmelding NIET verstuurd

Collecte

We collecteren weer tijdens kerkdiensten. Bij de uitgang staan 2 schalen met de tekst 1ste collecte en 2de collecte. De 1ste collecte is bestemd voor Zending Syrië, de kerk als plek van hoop en herstel en de 2de collecte voor de kerk. Meer informatie vind je hieronder.
Heb je de collecte in de kerk gemist? Je kunt je giften ook altijd rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer NL45 INGB 0001 1210 15 van Diaconie Uden-Veghel. Graag onder vermelding van de bestemming.

Kerk in Actie: Zending Syrië

Uitzichtloos en rampzalig. Dat is nog altijd hoe je de situatie op veel plekken in Syrië kunt omschrijven. En nog steeds probeert de kerk mensen zo goed en zo kwaad als dat lukt te helpen. Ze deelt maaltijden en medicijnen uit en zoekt onderdak voor mensen zonder huis. Kerk in Actie steunt dit belangrijke werk en helpt de kerk moed te houden. Zodat ze, ook in deze zwarte tijden, een plek van hoop en herstel kan blijven. Meer informatie vind je op www.kerkinactie.nl/kerkensyrie

Extra collecte Noodhulp HaÏti

De aardbeving in Haïti zal jullie vast niet ontgaan zijn. Het land dat keer op keer geconfronteerd wordt met rampen, heeft nu opnieuw een grote verwoesting ondergaan. Als Protestantse kerken in Nederland voelen we ons geroepen om kwetsbaren ver weg te ondersteunen. Via het internationale kerkelijke netwerk ACT Alliance kunnen we via Kerk in Actie de helpende hand toesteken. Zie ook de website van Kerk in Actie
Als diaconie van uw gemeente Uden-Veghel sluiten wij ons hierbij  graag aan en doen een beroep op uw bijdrage om het leed van deze ramp met elkaar iets te verzachten. Als christenen dienen wij onze naasten dichtbij en veraf lief te hebben als ons zelve. Geef met gulle hand!
Wat kun je doen:
1- Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. Aardbeving Haïti. Klik hier om je gift over te maken
2- Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL45 INGB  0001 121 015 t.n.v. Diaconie Uden-Veghel,  o.v.v.  Aardbeving Haïti.
3- Vanaf aanstaande zondag staat de groene collectebus in de kerk bij de uitgang als derde collecte voor hulp aan Haïti.

De Diaconie heeft al 250 euro overgemaakt aan Kerk in Actie en wordt betaald uit de opbrengst van de laatste rommelmarkt in Veghel.
Namens de Diaconie,
Cor Hoogenboom,
voorzitter a.i.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Protestantse Kerk te Veghel
Hoofdstraat 53
Veghel, 5461 JD
+ Google Maps

Organisator

Scriba
E-mail:
kerkenraad@sowkerk-uv.nl