Beroepingswerk

De Protestantse gemeente Uden-Veghel is vacant sinds maart 2019.
Na een gemeente-breed bezinningstraject in 2019 en de nodige voorbereidingen voor het beroepingswerk zijn we in 2021 zover. 

In september heeft de kerkenraad een beroepingscommissie ingesteld, met de opdracht om te komen tot de voordracht van de nieuwe predikant voor Uden-Veghel.

We hebben de Predikantsvacature omschreven en een beschrijving van de gemeente (Profiel Protestantse gemeente Uden-Veghel) gemaakt.

Voor het leven en werken van onze gemeente zijn verder van belang het Werkplan en het Beleidsplan 2021-2025 .

Ben je geïnteresseerd in de predikantsvacature in Uden-Veghel? Stuur dan je reactie naar beroepingscommissie@sowkerk-uv.nl

De beroepingscommissie bestaat uit de volgende personen:

Z

Ria de Ruiter (voorzitter)

Z

Iris de Mol

Z

Eline van Willigen

Z

Ina Spoelstra

Z

Thomas Andersen

Z

Edith Verver

Z
Linda Kuijpers

Heb je vragen over het beroepingswerk of de vacature?

De Protestantse gemeente Uden-Veghel zoekt:

Predikant (m/v) 70%

Wie zijn wij

Wij zijn een warme kerkelijke gemeente van ruim 900 leden en vinden het belangrijk om in houding en praktijk gastvrij te zijn. Een gemeente waarin alle generaties zijn vertegenwoordigd, zowel jong, tieners, middengroep als oud uit alle hoeken van Nederland met verschillende achtergronden. Er is een flinke groep betrokken gemeenteleden die altijd bereid is een stapje extra te zetten.

Een gemeente die elkaar wil ontmoeten, zeker rond de eredienst. Daarbij zijn we nieuwsgierig naar verschillende vormen en een brede inhoud. De verhalen mogen eigentijds en actueel verteld worden, waarbij maatschappelijke ontwikkelingen ook worden genoemd. We willen leren en zoeken inspiratie.

Wie zoeken wij

Onze nieuwe predikant komt niet in een gespreid bedje. We zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen de vertaalslag van ons beleid te concretiseren. Een predikant die niet binnen de lijntjes hoeft te kleuren. Na het beroepen van een predikant zal er een vacature uitgezet worden voor een organisator/ communicator, zodat de predikant zich volledig op de gemeente kan richten. 

Ben jij die aanjager die met ons op weg wil in viering, pastoraat, onderlinge contacten en geloofsgesprek? Dan kijken we naar je uit en verheugen ons op jouw reactie.

Zijn er vragen over de vacature, aarzel dan niet en neem contact op.

Het beleidsplan en andere zaken vind je op onze website en hieronder.

Stuur je reactie voor 28 mei 2022 voorzien van motivatie naar de beroepingscommissie.

Naam: Eline van Willigen
Email: beroepingscommissie@sowkerk-uv.nl
Tel.: +31 (0) 626 844 652

 

Profiel Protestantse gemeente Uden-Veghel

Lees hier over de gemeente Uden-Veghel. Je kunt het online lezen maar ook downloaden als je wilt.

Heb je belangstelling voor de predikantsvacature?

Werkplan Protestantse gemeente Uden-Veghel

Lees hier ons Werkplan, ontstaan tijdens het bezinningstraject in 2019.
Je kunt het online lezen maar ook downloaden als je wilt.

Beleidsplan 2021-2025

Lees hier over het Beleidsplan van de gemeente Uden-Veghel.
Je kunt het online lezen maar ook downloaden als je wilt.

 

Laatste nieuws uit de kerk

Samen aan Tafel 7 oktober

Samen aan Tafel 7 oktober

vrijdag 7 oktober 2022 Vrijdag 7 oktober a.s. gaan we weer samen eten. Onze koks Pleuntje, Dini, Henk en Saskia gaan dan Italiaanse gerechten maken. Wie houdt daar nou niet van?We zien jullie, van jong tot oud, dan ook graag komen. Meld je aan via de website: klik...

Lees meer
Samen aan Tafel uitgesteld naar 7 oktober

Samen aan Tafel uitgesteld naar 7 oktober

LET OP: Samen aan Tafel 30 september 2022 gaat niet door! Vrijdag 30 september a.s. stond er weer een Samen aan Tafel bijeenkomst gepland.Echter, die dag is de kerk niet voor ons beschikbaar i.v.m. een uitvaart. Daarom verplaatsen we deze maaltijd naar vrijdag 7...

Lees meer
Op Adem in september

Op Adem in september

Op Adem… 21 september Wij komen weer bij elkaar voor een moment van rust.Een moment om OP ADEM te komen. We laten ons inspireren door mooie muziek, teksten en stilte. Jullie zijn welkom op:Datum: woensdag 21 september.Plaats: Kerkelijk Centrum, Schepenhoek 157,...

Lees meer
Share This