Jeugd

Het kerkteam Jeugd valt onder de verantwoording van de kerkenraad, en werkt binnen het werkveld Pastoraat.

Het team Jeugd zorgt voor de activiteiten zoals de oppasdienst, de kindernevendienst en de tienerkerk. Verder maakt team Jeugd beleid op het jeugdwerk; wat en hoe willen we de boodschap van God aan onze jeugd meegeven.

Naast bovenstaande activiteiten organiseert team Jeugd ook activiteiten zoals een bezoek aan een attractiepark, een paasontbijt, voorbereiden van een jeugddienst of een picknick op de Startzondag.

Bij al onze activiteiten nodigen we ook de jeugd van buiten onze gemeente/kerk van harte uit om deel te nemen.

Het kerkteam Jeugd bestaat uit de volgende personen:

Z
Ria de Ruiter
Z
Karin Jensen
Z
Ina Manders
Z
Saskia Sleebe
Z
Tosca Knechten
Z
Margriet Bräuner
Z
Linda Kuijpers
Heb je vragen, ideeën of wil je zomaar een praatje?

Contactpersoon: Ina Manders
Email: erwinenina2@gmail.com

Tijdens feestdagen en doopdiensten is er oppas.
Op aanvraag zorgen we voor oppas tijdens de overige diensten: neem even contact op met Ina.

Contactpersoon: Linda Kuijpers
Email: lkuijpers75@gmail.com

Tijdens de kerkdienst is er Kindernevendienst voor de kinderen in de basisschoolleeftijd (4 – 12 jaar), elke twee weken behalve in de schoolvakanties.

De Kindernevendienst wordt tegelijkertijd gehouden met de Tienerkerk.

Contactpersoon: Ria de Ruiter
Email: riaderuiter2@gmail.com

Tijdens de kerkdienst is er Tienerkerk, elke twee weken behalve de zomervakantie. Deze dienst is bedoeld voor tieners vanaf de middelbare school.
In de Tienerkerk komen verschillende thema’s aan bod, soms vanuit de tieners zelf, maar meestal voorbereid door de begeleiding.

Laatste nieuws uit de kerk

Kerkdienst 23 januari

Kerkdienst 23 januari

Kerkdienst 23 januari afgelast Het coronavirus blijft helaas roet in het eten gooien. Om die reden is de viering van zondag 23 januari in het Kerkelijk Centrum in Uden afgelast. Er zal ook geen online viering aangeboden worden. Of de dienst van zondag 31 januari door...

Lees meer
Op Adem in januari

Op Adem in januari

Op Adem  … in januari Ook de meditatieve bijeenkomst van januari kan niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we elkaar weer zien voor een meditatief moment  in februari. Hieronder een afbeelding en een tekst voor een meditatief moment thuis....

Lees meer
Kerkdienst 16 januari

Kerkdienst 16 januari

Zondag 16 januari verzorgen we een online viering. Voorganger: Mevr. Sannie Floor-Prins, Veghel Bijzonderheden: Bidweek voor de Eenheid De dienst is tevoren opgenomen en te volgen via de YouTube link op de website: klik hier. De uitzending start om 10 uur.Collecte We...

Lees meer
Share This