Vorming & Toerusting

Ter inleiding

Ook dit jaar hebben wij, leden van de kerkgroep Vorming en Toerusting, weer interessante onderwerpen gezocht voor het seizoen 2019 – 2020.

We hebben besloten om dit jaar geen papieren boekwerkje uit te brengen, maar de evenementen via de website en via de nieuwsbrieven bekend te maken. Digitaal dus. Hieronder vind je het actuele aanbod. Let wel: het aanbod kan wijzigen, dus kijk regelmatig op de website of in je mailbox.

We zien uit naar gezellige, boeiende en interessante bijeenkomsten.

De kerkgroep V&T 

Stel je vraag aan de Kerkgroep Vorming & Toerusting

Laatste nieuws uit de kerk

Kerkdienst 29 november

Kerkdienst 29 november

Zondag 29 november kerken we weer in Uden. Voorganger: Ds. W.A.W.G van der Wouw, Nuenen Bijzonderheden: 1e Advent  We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat aanmelden voor deze viering verplicht is....

Lees meer
Adventkalender Geef Licht

Adventkalender Geef Licht

Getipt door een attent gemeentelid: Adventskalender Geef licht Je kunt de adventskalender 2020 nu gratis aanvragen. Ga naar petrus.protestantsekerk.nl/adventskalender Wil je een kijkje nemen?Download dan hier het inzage exemplaar.

Lees meer
Kerkdienst 22 november

Kerkdienst 22 november

Zondag 22 november kerken we weer in Uden. Voorganger: Ds. H. Veldkamp, Zaltbommel Bijzonderheden: Laatste zondag kerkelijk jaar We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat aanmelden voor deze viering verplicht...

Lees meer
Share This