Nieuwe Alpha van start?

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in
het christelijk geloof die wellicht weer in Uden wordt aangeboden.
Wellicht want er moet wel een team samengesteld worden. Lees even verder……..

Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. De cursus is gratis en vrijblijvend. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd.
Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; iedereen is van harte welkom!

In Uden en binnen onze gemeente staat er voorlopig één gepland voor januari 2020. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke
avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.
Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Ik wil je graag uitnodigen voor een informatieve bijeenkomst op 30 september a.s. in de Samen-op-Weg kerk waar ik een korte presentatie zal geven over de Alpha en hoe je zelf hieraan een bijdrage zou kunnen leveren.

Mag ik je uitnodigen op 30 september om 19:30 uur? De koffie staat klaar!

O ja, kijk ook eens op de Alpha-Uden website https://alpha-cursus-uden.nl

Met vriendelijke groet,
Ron Linders

Share This