Eén keer per maand, op vrijdagavond,  gaan we in de kerk in Uden samen eten. Een team van enthousiaste hobbykoks vindt het leuk om voor u te koken. We zullen gaan genieten van een met liefde klaargemaakte  eenvoudige, maar smaakvolle maaltijd én van de ontmoeting met elkaar. Tijdens het eten kunnen we onze dagelijkse beslommeringen met elkaar delen, maar ook de bijzondere gebeurtenissen, fijne en verdrietige. Want “gedeelde vreugd is dubbele vreugd en gedeelde smart is halve smart”. Gemeenteleden, jong (ook kinderen) en oud zijn welkom vanaf 17.30 uur tot ca. 19.30 uur. Vanzelfsprekend zijn ook uw gasten welkom.

De eerste keer dat we ‘samen aan tafel’ gaan is op vrijdag 1 april a.s. Er zal dan een stamppottenbuffetje worden bereid. U bent vanaf 17.30 uur welkom voor een drankje en rond 18.00 uur gaan we aan tafel. De maaltijdbijeenkomst zal tot ongeveer 19.30 uur duren. De prijs van de maaltijd bedraagt € 4,- pp en voor kinderen t/m  de basisschoolleeftijd € 2,50. U kunt contant betalen.

U moet zich alleen wel even opgeven. Doet u dit uiterlijk woensdagavond (30 maart 2016) 22.00 uur, dan heeft het kookteam voldoende tijd om zich voor te bereiden. Aanmelden kan per mail bij Peterine Kooijmans ([email protected]) of telefonisch bij Marleen Baarslag (tel.nr. 0413-260354).

De twee volgende ‘Samen aan Tafel’ bijeenkomsten staan ook al gepland en wel op:

  • Vrijdag 29 april 2016
  • Vrijdag 27 mei 2016

Schrijft u deze data alvast in uw agenda?
Als geheugensteuntje sturen wij u in de week voorafgaand aan de maaltijd weer een nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Marleen Baarslag, Peterine Kooijmans en Edith Verver

En de foto’s:

Abonneer je!

Abonneer je op de laatste berichten en krijg deze automatisch per e-mail toegestuurd!

Volg ons

Share This