Bij deze willen we jullie uitnodigen om 9 – 11 sept. 2016 alvast vrij te houden in jullie agenda voor het volgende SOW kamp! We gaan naar dezelfde locatie als vorig jaar: kampeerboerderij de Kastanjes in Elzendorp (www.dekastanjes.nl). Dit is een kampeerboerderij, met een groot buitenterrein gelegen aan het bos en gelegenheid om te kamperen in een eigen kampeermiddel. Een ieder die geen kampeergelegenheid heeft maar wel in een groepsaccommodatie zou willen slapen is dus ook van harte welkom. Er staan stapelbedden en er zijn meerdere slaapzalen (geen kamers).

Waar het programma uit bestaat houden we natuurlijk nog geheim maar het gaat erg leuk worden. Aarzel niet en ga mee met het allerleukste, gezelligste, ontspannendste en sportiefste kamp weekend van het jaar, het SOW kamp 2016!
Dit jaar is iedereen die niet het hele weekend mee kan, maar wel graag een kijkje wil komen nemen van harte welkom op zaterdag 10 sept. van 17.30 – 20.30 uur om te komen barbequen. De kosten hiervoor zijn € 10,00.

Het inschrijfgeld voor dit kamp is per persoon:
– kinderen t/m 3 jaar gratis.
– kinderen 4 t/m 15 jaar € 22.50
– vanaf 16 jaar € 30.00.
U kunt zich opgeven door vòòr 15 juli het inschrijfgeld over te maken op rekening NL 54 SNS B0962805181, t.n.v. H. Knechten te Uden, SOW kamp 2016 of BBQ. Stuur ons ook even een mailtje ( [email protected]) waarin u het aantal personen en de geboorte datum vermeldt. U ontvangt dan vanzelf verdere informatie van ons.

Wij hebben er veel zin in,
Hans, Tosca, Tineke, Margot, Loes en Eline.

Abonneer je!

Abonneer je op de laatste berichten en krijg deze automatisch per e-mail toegestuurd!

Volg ons

Share This