Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – afgelast

23 januari10:00 - 11:00

Vanwege de op 18 december door de overheid afgekondigde coronaregels en de aanbevelingen van de Protestantse Kerk zullen we de kerkdiensten in ieder geval tot 15 januari 2022 geen fysieke kerkdiensten houden. Waar mogelijk verzorgen we online vieringen.

     

Bijzonderheden: 3e zondag van Epifanie
Deze zondag is er geen online viering vanuit onze gemeente. We verwijzen naar de mogelijkheid om een van de online diensten in de regio te volgen:

Collecte

We collecteren niet tijdens kerkdiensten, maar digitaal.
Je kunt je giften rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer NL45 INGB 0001 1210 15 van Diaconie Uden-Veghel. Graag onder vermelding van de bestemming.
De 1ste collecte is bestemd voor Kerk in Actie: Missionair werk en de 2de collecte voor onze kerk. Meer informatie vind je hieronder.

Kerk in Actie – Kerk in, van en voor het dorp

In veel dorpen speelt de kerk een belangrijke rol: als geloofsgemeenschap, maar ook maatschappelijk en cultureel. De Dorpskerkenbeweging van de Protestantse Kerk biedt kleine gemeenten een platform waar zij hun ervaringen kunnen delen, ideeën kunnen opdoen en elkaar kunnen inspireren en motiveren om kerk in, van en voor het dorp te zijn. Veel dorpskerken hebben hierdoor (opnieuw) verbindingen gelegd met hun buurt. Door samen te werken met anderen kan ook een kleine groep van betekenis zijn.
Meer informatie op kerkinactie.nl

 

Gegevens

Datum:
23 januari
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkelijk Centrum
Schepenhoek 157
Uden, 5403 GA
+ Google Maps

Organisator

Scriba
E-mail:
kerkenraad@sowkerk-uv.nl