Predikant

De gemeente is per april 2019 vacant

Vacant

Predikant

Pastoraat

 

ds. Annet Hogenbirk

pastoraal werk

Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een e-mail.

Het pastoraat wordt verzorgd door ds. Annet Hogenbirk.

Vanaf 1 april 2020 werkzaam in onze gemeente.

Annet in het kort
Ik ben Annet Hogenbirk (1966) en woon met mijn gezin in Nijmegen. Ik heb ervaring als predikant en geestelijk verzorger en zelfstandig ondernemer.
Woensdag is mijn werkdag. Mocht je op die dag echt niet kunnen dan kun je in onderling overleg een ander moment afspreken. Afspraken kun je maken telefonisch op woensdag, en op alle dagen via de mail.

Contact:
Telefonisch en via app: op woensdag via 06 49 644 40
Email: a.hogenbirk@protestantsekerk.nl

 

Annet stelt zich hier aan je voor:

 Meer informatie in de nieuwsbrief.

Kerkdienst 29 november

Kerkdienst 29 november

Zondag 29 november kerken we weer in Uden. Voorganger: Ds. W.A.W.G van der Wouw, Nuenen Bijzonderheden: 1e Advent  We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat aanmelden voor deze viering verplicht is....

Lees meer
Adventkalender Geef Licht

Adventkalender Geef Licht

Getipt door een attent gemeentelid: Adventskalender Geef licht Je kunt de adventskalender 2020 nu gratis aanvragen. Ga naar petrus.protestantsekerk.nl/adventskalender Wil je een kijkje nemen?Download dan hier het inzage exemplaar.

Lees meer
Kerkdienst 22 november

Kerkdienst 22 november

Zondag 22 november kerken we weer in Uden. Voorganger: Ds. H. Veldkamp, Zaltbommel Bijzonderheden: Laatste zondag kerkelijk jaar We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat aanmelden voor deze viering verplicht...

Lees meer
Share This