Predikant

Intrede ds. Edo Laseur

Na volhardend werk van de beroepingscommissie is ds. Edo Laseur uit Wamel beroepen als regulier predikant voor pastoraat en eredienst (35%).

Op zondag 30 oktober is ds. Edo Laseur in een feestelijk dienst aan de Protestantse Gemeente Uden-Veghel verbonden.

 

Vuur-Hart-Water
Het hart volgt de weg tussen water en vuur.
Met het doopwater vragen we de zegen.
De Heilige Geest is het vlammetje in de mens op hoop en geloof.

Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een e-mail.

Ds. Edo Laseur is 65 jaar, en woont met zijn echtgenote mevrouw Marta Laseur in Wamel.

Ds. Laseur is gemeentepredikant van de protestantse gemeente West Maas en Waal en van de protestantse gemeente Uden-Veghel. Ds. Laseur is predikant sinds 1989 en was eerder verbonden aan de gemeenten in Nieuw-Buinen en Enschede.

Ds. Laseur richt zich in Uden-Veghel op het pastoraat, eredienst en kerkenraad, en is daarvoor ca 1½ dag per week (35%) beschikbaar.

 

Fietstocht PCOB

Fietstocht PCOB

Hierbij een berichtje over een activiteit van de PCOB Maashorst: Dinsdag 30 mei gaan we een middag fietsen. De fietstocht begint bij de Samen op Weg kerk aan de Schepenhoek 157. We willen om uiterlijk 14.00 uur gaan starten dus graag aanwezig om 13.30 uur. De...

Lees meer
Samen aan Tafel in mei

Samen aan Tafel in mei

Samen aan Tafel – 26 mei 2023 Vrijdag 26 mei gaan we weer samen eten. De koks gaan dit keer Zuid-Afrikaans koken. Meld je aan via de website: klik hier of per email naar samenaantafel@sowkerk-uv.nl. Je kunt je ook telefonisch opgeven bij Janny Appeldoorn (tel. 0413...

Lees meer
Share This