Heb jij dat ook, dat als de wind gaat waaien, je regelmatig een regenbui over je heen krijgt en je ziet dat de bladeren aan de bomen verkleuren, dat je dan kriebels in je buik voelt? Dat je zin krijgt om binnen gezellige dingen te gaan doen. 

Dat hebben wij, de leden van Zanggroep Kadanz, ook. We gingen dan ook enthousiast aan de slag met nieuw repertoire. Maar naast het zingen doken we ook de keuken in om koekjes te bakken en jam te maken. En werden er bloemstukjes gemaakt in herfststijl en wintertaarten voor de vogels.

Wil jij dat knusse, warme herfstgevoel ook krijgen, of wil je eens kennismaken met zanggroep Kadanz? Kom dan op zondagmiddag 27 oktober a.s. uur naar de Samen Op Weg kerk aan de Schepenhoek 157 te Uden.
Tijdens deze middag kun je onder het genot van koffie/thee of een drankje lekker luisteren naar de mooie liedjes die Kadanz gaat zingen. En naar de verrassende nummers die leden solo of in duo’s laten horen.

Om de feestvreugde nog verder te verhogen spelen we – tussen de muziekblokjes door – het spel Bingo, waarbij er leuke prijzen zijn te winnen. De door de leden gemaakte lekkernijen, bloemstukjes en vogeltaarten zijn te koop bij ons marktkraampje in de hal.

Het programma duurt van 14.00-17.00 uur, maar je kunt komen en gaan wanneer het jou uitkomt. De entree is gratis.

Met vriendelijke groet,
Namens Zanggroep Kadanz
Edith Verver

Share This