Zondag 5 december

Voorganger: ds. M. Zijlstra, Ede

Bijzonderheden: 2e Advent, Heilig Avondmaal

We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent sinds begin november dat we weer anderhalve meter afstand houden. Maar dat je kunt gaan zitten waar je wilt. Om dat goed te kunnen organiseren vragen we je om je komst aan te melden. Ga naar de Kalender of klik hier.

We desinfecteren de handen, dragen bij verplaatsingen een mondkapje, gaan bij hoge uitzondering naar het toilet en drinken geen koffie na afloop.

 

Collecte

We collecteren weer tijdens kerkdiensten. Bij de uitgang staan 2 schalen met de tekst 1ste collecte en 2de collecte. De 1ste collecte is bestemd voor Zending, Rwanda. Opvang en scholing van kwetsbare kinderen en de 2de collecte voor de KerkMeer informatie vind je op de website bij de dienst.

Extra collectes

In de adventstijd collecteren we extra voor de Vluchtelingenkinderen in Griekenland (digitale collecte: zie bericht) en voor het Leger des Heils (in de groene bus in de kerk).

Mogen wij weer op jullie bijdragen rekenen?

Heb je de collecte in de kerk gemist? Je kunt je giften ook altijd rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer NL45 INGB 0001 1210 15 van Diaconie Uden-Veghel. Graag onder vermelding van de bestemming.

 

Share This