Zondag 9 mei kerken we in Uden.

Voorganger: ds. Marcel Zijlstra, Ede

Bijzonderheden: Zondag Rorate

We respecteren de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de landelijke kerk. Dat betekent dat aanmelden voor deze viering verplicht is.

Aanmelden vóór donderdagavond 6 mei 22.00 uur, via de website.
Daar vind je informatie over de dienst en een aanmeldformulier. Als je dat invult krijg je per email een bevestiging van je verzoek.
In verband met de corona regels kunnen er maximaal 30 personen bij de dienst aanwezig zijn. Als je daar niet bij bent, ontvang je uiterlijk zaterdagochtend 10 uur van ons bericht.

Op zondagochtend krijg je bij binnenkomst in de kerk een stoelnummer dat correspondeert met de stoel in de kerk.

Klik hier om aan te melden.
Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Bel dan 06 51 449 339 (Jeanette).

Ondanks de beperkingen heten we jullie van harte welkom. We zien er naar uit elkaar weer te zien en –  op afstand – te spreken.

Namens de kerkenraad, Marian Metselaar

Collecte

Deze zondag collecteren we voor Noodhulp Libanon van Kerk in Actie

Van de miljoenen Syriërs die door de oorlog hun land zijn ontvlucht, zijn de meeste terechtgekomen in Libanon, Jordanië en Turkije. Zij hebben alles achter moeten laten en leven in grote armoede.

Via een netwerk van kerken in deze regio ondersteunt Kerk in Actie vluchtelingen op verschillende manieren, onder andere met een opleiding of het opzetten van een eigen bedrijfje. Daardoor zijn ze minder afhankelijk van hulp en dat maakt hen sterker.

Klik hieronder voor meer informatie over deze bestemming:

Share This