Hierbij een berichtje over een activiteit van de PCOB Maashorst:


Dinsdag 30 mei gaan we een middag fietsen. De fietstocht begint bij de Samen op Weg kerk aan de Schepenhoek 157. We willen om uiterlijk 14.00 uur gaan starten dus graag aanwezig om 13.30 uur. De fietstocht gaat door De Maashorst en Bedaf en is ongeveer 25 km.

Na een uurtje gaan we pauzeren bij T-Huis in ‘t Groen  aan de Bovenkampweg 1C Uden. Hier gaan we genieten van koffie/thee en gebak. Gonnie en Peter zijn hier een aantal jaren geleden gestart met een grote biologische tuin waar ze verschillende groentes en fruit verbouwen die in een stalletje aan de weg worden verkocht. Intussen hebben ze ook een ruimte waar je kunt pauzeren en van allerlei lekkers kunt gebruiken. Gebak wordt door Gonnie zelf gemaakt afhankelijk van wat het seizoen biedt. Door de PCOB krijgt iedereen gebak met thee/koffie aangeboden. Ook kan iedereen rond kijken in hun biologische tuin, wat erg leuk is.

Na de pauze bij T-Huis in’t Groen gaan we verder met de fietsroute. We eindigen bij Cafetaria Nardje bij de Jumbo aan het Muziekplein. Voor wie het leuk vindt gaan we hier dan nog een IJsje eten voor eigen rekening.

Mocht je nog geen lid zijn van de PCOB en het toch leuk vinden om mee te gaan dan ben je van harte welkom. Ook degenen die niet meer kunnen fietsen zijn hartelijk welkom. Als je het moeilijk vindt om er te komen meldt dit dan even dan sturen wij even een plattegrond met routebeschrijving toe.

Henk Reuvekamp
06 19 616 424
genhreuvekamp@home.nl

Share This