Pastoraat: Goed Gesprek bijeenkomst

In het begin van de coronatijd heeft de ouderling pastoraat gezocht naar een manier om de huiskamerbijeenkomsten op een laagdrempelige manier te continueren. Daar is het idee van de GOED GESPREK BIJEENKOMSTEN uitgerold met de bedoeling de samenhang onder de gemeenteleden te stimuleren.
Onze vorige interim predikant Marcel Zijlstra heeft dat met verve opgepakt. In september 2022 is de voortgang gepauzeerd i.v.m. het beëindigen van de inzet van Marcel Zijlstra en de benoeming van de nieuw aangetrokken predikant Edo Laseur. De bijeenkomst werd uitgesteld tot duidelijk was of hij een rol kon/wilde spelen m.b.t. deze groep. Zijn antwoord was positief. Hij wil op donderdag 23 februari kennismaken met de GOED-GESPREK groep.

Afgesproken is voort te gaan met het bespreken van het boek Zeven wegwijzers van Tom Wright over gerechtigheid, liefde, spiritualiteit, schoonheid, vrijheid, waarheid en macht.

   

Echter, mocht er uit het overleg een andere keuze komen, dan kan dat altijd.

De frequentie van de groep is 1x per maand op donderdagmiddag om 14.30 uur in het Kerkelijk Centrum in Uden.

De grote wens van de deelnemers is nu om de groep uit te breiden. Dus hierbij de vraag aan alle gemeenteleden “Wil je meedoen met de groep?

Graag opgeven bij Marian Metselaar,
marianmetselaar@gmail.com of 06 22 485 534

Share This